Велосипедист проїхав 56 км зі швидкістю 8 км / год з якою швидкістю він проїхав теж відстань в зворотному напрямку, якщо витратив на зворотний шлях на 3

Велосипедист проїхав 56 км зі швидкістю 8 км / год з якою швидкістю він проїхав теж відстань в зворотному напрямку, якщо витратив на зворотний шлях на 3

  • 1) 56: 8 = 7 годин їхав велосипедист туди
    2) 7-3 = 4 години їхав велосипедист назад
    3) 56: 4 = 14 км / год швидкість велосипедиста назад
  • 56/8 = 7 годин їхав туди
    7-3 = 4 години їхав назад
    56/4 = 14 км / год - його швидкість назад
    Відповідь: 14 км / год.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: