Browse Category: Математика

Рулон тканини розрізали на дві частини, довжини яких 6,3м і 7,7 м У скільки разів перша частина рулону коротше другого Скільки працентов довжини всього рулону

Рулон тканини розрізали на дві частини, довжини яких 6,3м і 7,7 м У скільки разів перша частина рулону коротше другого Скільки працентов довжини всього рулону 6.3 + 7,7 = 14вирішуємо пропорцією14-100%6,3-х%630: 14 = 45% 6.3 + 7.7 = 1414100%6.3x%x = 630/14 = 45%

Вирішіть пожайлуста

Вирішіть пожайлуста 21.38/9 від 270 = 270 * 8/9 = 2400,2 від 54 = 54 * 0,2 = 10,83/7 від 4,2 = 4,2 * 3/7 = 1,80,3 від 37 = 37 * 0,3 = 11,1 25.12/5 = 22; 22: 2/5 = 558/3 = 25; 25: 8/3 = 75/8 = 9 3/87/100 = 35; 35: 7/100 […]

На першій сторінці альбому 8 марок, а на другий в 4 рази більше на скільки менше марок на першій сторінці, ніж на

На першій сторінці альбому 8 марок, а на другий в 4 рази більше на скільки менше марок на першій сторінці, ніж на 8 * 4 = 32 (на другій сторінці)32-8 = 24 (на 24 менше) 8 * 4 = 32 марки на 2 сторінці 32-8 = 24 (на 24 марок менше на 1 сторінці, ніж […]

Для поливання городу, заготовили двадцатіведерную бочку води на кожну грядку вилілі3ведра, після цього в бочці осталось2ведра скільки грядок

Для поливання городу, заготовили двадцатіведерную бочку води на кожну грядку вилілі3ведра, після цього в бочці осталось2ведра скільки грядок (20-2): 3 = 18: 3 = 6 грядок полили 20: 3 = 6 (2 залишок) 6 грядок

Расстояние между городами А и В 720 км Из А в В вышел скорый поезд со скоростью 80 км /ч Через 2 часа навстречу ему из В в А

Расстояние между городами А и В 720 км Из А в В вышел скорый поезд со скоростью 80 км /ч Через 2 часа навстречу ему из В в А За два часа скорый пройдет : 2ч80км/час=160кмК моменту выхода пассажирского расстояние между поездами было: 720км- 160км = 560 кмПоезда сближаются со скоростью: 80км/час +60км/час=140км/часИ расстояние 560км […]

За неделю израсходовано 3 кг сахара Сколько кг сахара израсходовано за один день решение нужно сделать в дробях и с

За неделю израсходовано 3 кг сахара Сколько кг сахара израсходовано за один день решение нужно сделать в дробях и с За 7 дн ----> 3 кг сахараза 1 дн ----> хх=3/7 кг или 3000/7= 428 4/7 граммов За нед- 3кг7дней-3000г1день- x гx=300017=3000/7=(428целых4/7)кг в день