Значення слова борг

Значення слова борг Долгвправеобязательство (договірне або недоговірних), що виникає в результатесделкі, невиконання якого влечт за собою відшкодування шкоди за рішенням суда.Долгвфілософіі внутрішньо прийняте (добровільне) моральноеобязательство.Долгвекономікеденьгіілі другоеімущество (об'єкти угоди), які фізична або юридична особа (суб'єкти угоди) отримує вкредітв обмін на обіцянку виплатити в определнной термін в майбутньому обумовлену суму. Борг це зобов'язання, а також грошові кошти […]

Замінити підлягає зверненням Олексій познайомився з майбутніми товаришами по класу

Замінити підлягає зверненням Олексій познайомився з майбутніми товаришами по класу Олексій, познайомся з майбутніми товаришами по класу.Всі гравці команди, залишіться сьогодні на додаткову тренування. 1) Олексій, познайомся з майбутніми товаришами по класу2) Гравці команди, залишіться сьогодні на додаткову тренування.

Нібито завдання У мене зараз час 1:30 В школу о 9:00 Скільки у мене є часу виспатися, якщо добиратися до школи ще 30 хвилин До речі спокійною

Нібито завдання У мене зараз час 1:30 В школу о 9:00 Скільки у мене є часу виспатися, якщо добиратися до школи ще 30 хвилин До речі спокійною Якщо ти прокинешся о 8.00, то 6,5 годин на сон, НГО їли ти ляжеш не скоро, то немає сенсу спати 🙂 9: 00-1: 30-30 = 7: 00Ответ 7:00

Добрий вечір вирішити завдання номер 3 і номер п’ять заздалегідь

Добрий вечір вирішити завдання номер 3 і номер п'ять заздалегідь (20 + 20) - (13 + 13) = 14л. 3.40 + 50 = 90 (км / год) -скоростьсбліженія, відповідноза1час-90км, 2час.-180,4час.-360,7час.6305.Думаюразніцув 7 літрів подвоїти, точноне можу ответіть.Поідее скільки увіллється, стільки і виллється.

вирішити задачу На тарілці лежали пиріжки Після того, як з’їли половину всіх пиріжків, а потім половину залишку, на тарілці залишилося 3 пиріжка

вирішити задачу На тарілці лежали пиріжки Після того, як з'їли половину всіх пиріжків, а потім половину залишку, на тарілці залишилося 3 пиріжка 3 + 3 = 6 (бенкет.) - залишок6 + 6 = 12 (бенкет.) - було 322 = 12пірожков було спочатку!

Як вирішити цю задачу

Як вирішити цю задачу Яка відстань до землі? 34 = 12 (дм) 12 дм відстань до землі. Скільки всього проповзла гусениця? 3 * 4 = 12 (дм) відповідь:12 дм всього проповзла гусениця